Beautypad en Cosmetic Clinics

Regelmatig komt dokter Eefke Carey, esthetisch arts van Cosmetic Clinics (www.cosmeticclinics.nl) naar Putten voor niet-chirurgische cosmetisch-esthetische behandelingen op basis van injectables.

Cosmetic Clinics richt zich primair op “healthy aging”: verzachting en bestrijding van de zichtbare effecten van het ouder worden. Dus niet met de bedoeling je uit je leeftijdsgroep weg te halen, wel om u er frisser, beter en net een paar jaar jonger uit te laten zien.

Hoe gaat het in z’n werk?

Er vindt altijd eerst een kennismakingsgesprek met de arts plaats. Voor jou is het belangrijk dat je een prettig en veilig gevoel over een eventuele a.s. behandeling en over de behandelaar krijgt; voor ons is het belangrijk om wat meer over jouw wensen en medische achtergrond te horen. De arts denkt met je mee en geeft je een persoonlijk advies geven.
Je kunt ervoor kiezen een behandeling meteen uit te laten voeren, als de tijd dat toelaat, of een afspraak te maken voor een ander moment. Je kunt ook besluiten dat je voorlopig helemaal niets wilt –zo’n intakegesprek verplicht je tot niets.

Hoe werken injectables?

We onderscheiden voor het gemak even 3 soorten injectables: botuline toxine (botox), fillers en skinboosters.

Botox helpt om gespannen spieren (zoals frons, voorhoofdrimpels of kraaienpootjes) te ontspannen.

Fillers gebruiken we om rimpels, lijntjes of huidplooitjes op te vullen, of om de contouren van uw gezicht te verbeteren.

Skinboosters (een vorm van mesotherapie) doen wat de naam al aangeeft: ze geven de huid een extreme boost of helpen met huidproblemen. Een voorbeeld hiervan is een RRS eyes behandeling, voor donkere kringen en fijne lijntjes onder de ogen.

Cosmetic Clinics werkt voor haar fillers en skinboosters uitsluitend met lichaamseigen hyaluronfillers (oftewel: die worden door het lichaam herkend en op natuurlijke wijze afgebroken). Voor de botoxbehandelingen wordt een kwalitatief hoogwaardige en volkomen veilige botuline toxine gebruikt.

De artsen van Cosmetic Clinics zijn gespecialiseerd en getraind in esthetische en cosmetische injectable behandelingen. Jouw huid en gezicht zijn dus in veilige en goede handen!

Waar kunnen injectables bij helpen?
 • Boze blik/ernstige frons
 • Hangende mondhoeken/ontevreden mond
 • Vermoeide uitstraling/wallen onder de ogen
 • Ingevallen wangen of juist hamsterwangen
 • Kraaienpootjes
 • Bunny lines
 • Rokerslijntjes
 • Putjeskin
 • Tandvleeslach
 • Tandenknarsen
 • Migraine
 • Overmatige transpiratie
Over dokter Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.
Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers en botox.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van behandelingen met injectables voor een zo breed mogelijk publiek

Vrijdag 7 mei 2021 komt drs. Eefke Carey weer naar Putten, aan de Dorpsstraat 42.
Je kunt natuurlijk bellen voor meer informatie of het maken van een afspraak via 06 – 53 805 708 of 085 – 401 9820.