Schoonheidssalon Beautypad

Hunnenpad 9

3881 MB  PUTTEN

KvK 08155247

 

 

 
Contact

Heeft u een vraag? Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een afspraak maken voor een behandeling?

U kunt bellen met 0341-563881 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

6 + 8 =

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Deze worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze hier invult: om contact op te nemen of om uw vraag te beantwoorden. Voor meer informatie zie hiervoor de privacyverklaring.
Openingstijden schoonheidssalon

Maandag            8.45 – 17.00 uur

Dinsdag              gesloten

Woensdag          8.45 – 17.00 uur

Donderdag        gesloten

Vrijdag                8.45 – 17.00 uur

Vanuit Ermelo/Harderwijk:

Neem de provinciale weg richting Putten. Bij het kruispunt met tankstation BP (Zuiderveldweg en Harderwijkerstraat) gaat u bij deze stoplichten linksaf. Na ongeveer 250 meter gaat u de eerste straat linksaf (bij het grote houten huis), dit is de Van Eeghenlaan. De tweede straat gaat u rechtsaf, het Hunnenpad op. Een stukje verderop aan de rechterzijde ligt ons huis, nr. 9. U kunt uw auto op het terrein parkeren. De ingang van Beautypad is via de carport.

Vanuit Nijkerk:

Neem de provinciale weg richting Putten. Als u in de gemeente Putten aankomt volgen er twee rotondes, daar gaat u rechtdoor. Bij de eerstkomende stoplichten (kruispunt Zuiderveldweg en Harderwijkerstraat en tankstation BP) gaat u rechtsaf. Na ongeveer 250 meter gaat u de eerste straat linksaf (bij het grote houten huis), dit is de Van Eeghenlaan. De tweede straat gaat u rechtsaf, het Hunnenpad op. Een stukje verderop aan de rechterzijde ligt ons huis, nr. 9. U kunt uw auto op het terrein parkeren. De ingang van Beautypad is via de carport.