Samenwerking met Cosmetic Clinics

 

Als specialist in huidverjonging en huidverbetering mogen injectables niet meer in het aanbod van Beautypad in Putten ontbreken.

Eens per maand komt dokter Eefke Carey, cosmetisch arts van Cosmetic Clinics www.cosmeticclinics.nl, dan ook naar Putten voor niet-chirurgische cosmetisch-esthetische behandelingen op basis van injectables voor cliënten van Beautypad.

Cosmetic Clinics richt zich primair op “healthy aging”: verzachting en bestrijding van de zichtbare effecten van het ouder worden. Dus niet met de bedoeling u uit uw leeftijdsgroep weg te halen, wel om u er frisser, beter en net een paar jaar jonger uit te laten zien.

Hoe gaat het in z’n werk?

Er vindt altijd eerst een kennismakingsgesprek met de arts plaats. Voor u is het belangrijk dat u een prettig en veilig gevoel over een eventuele a.s. behandeling en over de behandelaar krijgt; voor ons is het belangrijk om wat meer over uw wensen en medische achtergrond te horen. De arts denkt met u mee en zal u een persoonlijk advies geven. U kunt ervoor kiezen een behandeling meteen uit te laten voeren, als de tijd dat toelaat, of een afspraak te maken voor een ander moment. U kunt ook besluiten dat u voorlopig helemaal niets wilt –zo’n intakegesprek verplicht u tot niets.

Hier www.cosmeticclinics.nl/de-kliniek/ vindt u meer informatie over hoe een behandeling in z’n werk gaat.

Hoe werken injectables?

We onderscheiden voor het gemak even 3 soorten injectables: botuline toxine (botox), fillers en skinboosters.

Botox helpt om gespannen spieren (zoals frons, voorhoofdrimpels of kraaienpootjes) te ontspannen.

Fillers gebruiken we om rimpels, lijntjes of huidplooitjes op te vullen, of om de contouren van uw gezicht te verbeteren.

Skinboosters (een vorm van mesotherapie) doen wat de naam al aangeeft: ze geven de huid een extreme boost of helpen met huidproblemen waar onze eigen microdermabrasie eventueel tekortschiet. Skinboosterbehandelingen vinden alleen plaats op de kliniek in Almere.

Cosmetic Clinics werkt voor haar fillers en skinboosters uitsluitend met lichaamseigen hyaluronfillers (oftewel: die worden door het lichaam herkend en op natuurlijke wijze afgebroken). Voor de botoxbehandelingen wordt een kwalitatief hoogwaardige en volkomen veilige botuline toxine gebruikt.

De artsen van Cosmetic Clinics zijn gespecialiseerd en getraind in esthetische en cosmetische injectablebehandelingen. Uw huid en uw gezicht zijn dus in veilige en goede handen!

Waar kunnen injectables bij helpen?
 • Boze blik/ernstige frons
 • Hangende mondhoeken/ontevreden mond
 • Vermoeide uitstraling/wallen onder de ogen
 • Ingevallen wangen of juist hamsterwangen
 • Kraaienpootjes
 • Bunny lines
 • Rokerslijntjes
 • Putjeskin
 • Tandvleeslach
 • Tandenknarsen
 • Migraine
 • Overmatige transpiratie
Over dokter Eefke Carey

Eefke behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit van Rotterdam (Erasmus) in 1999. Na een aantal praktijkjaren in Spijkenisse en Hoogvliet werkt zij sinds 2003 als huisarts in Lelystad.
Al voor haar specialisatie tot huisarts deed zij veel ervaring op in huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers en botox.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Haar verbondenheid aan Cosmetic Clinics geeft Eefke de gelegenheid haar twee passies (huisarts en cosmetisch arts) te combineren en een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van behandelingen met injectables voor een zo breed mogelijk publiek

Vrijdag 5 juni komt drs. Eefke Carey weer naar Putten. Dit zal op de nieuwe locatie (Dorpsstraat 42 te Putten) zijn.
U kunt natuurlijk bellen voor meer informatie of het maken van een afspraak via 06 – 53 805 708 of 085 – 401 9820. 

In verband met het Coronavirus kan deze datum nog gewijzigd worden.